Over Ad’s Blog (en waar te beginnen)

3. Plan & Richting, 5. Communicatie

Ad’s Blog schrijf ik vanaf mei 2009 wekelijks (en soms vaker). Je vindt hier direct toepasbare tips in klare taal op het gebied van Leidinggeven aan een team, Productiviteit, Timemanagement, Lean Office en Personal Lean.

Daarnaast schrijf ik reflecties op zaken die mij raken zoals echt ambacht, bijzondere boeken, collega bloggers en soms ook zaken die gewoon grappig zijn [geen katten].

  • Inmiddels zijn er ruim 550 artikelen op deze Ad’s Blog.
  • Er zijn ruim 2650 lezers die zich hebben geabonneerd op de blog via e-mail en nog een aantal honderden via RSS.
  • Deze site heeft maandelijks ruim 7000 bezoekers die vooral op zoek zijn naar tijdloze principes, praktische vuistregels en handige tips en truuks.

“Ik lees je tips al een tijdje en ik wil je complimenten geven voor de heldere taal. Ik wil je ook complimenten geven, omdat je het leven van drukke managers ontwart, die te vaak de hoofdprijs betalen wanneer ze dat niet doen. Of eigenlijk: hun gezinnen cq vrouw en kinderen, en hun toekomst.”

Basis

Een paar lange basisartikelen voor wie zich snel wil inlezen in de hoofdonderwerpen van deze blog.

Abonneren

Je kunt je op twee verschillende manieren abonneren.

De eerste manier is via e-mail. Dat doe je door hiernaast je e-mail adres in te geven en op ‘Abonnneer mij’ te drukken [en uiteraard moet je akkoord gaan met de privacy-verklaring die je hier kunt lezen]. Afmelden kan in iedere e-mail die je van mij ontvangt. Even opletten dat de blog niet in ‘ongewenste mail | spam’ terecht komt).

Deze blog kun je ook volgen in je RSS-reader [Really Simple Syndication] van keus. Als je geen idee hebt waar dit over gaat en hoe handig dit is kun je hier lezen wat het is en hoe je RSS gebruiken kunt voor het in één overzicht bijhouden van blogs.

De RSS feed van Ad’s Blog.

Archieven en index

Je kunt in de rechter zijbalk op drie manieren deze site doorzoeken

  1. via de Index van woorden: klik op een woord en je krijgt een overzichtspagina van de artikelen die te maken met het onderwerp.
  2. via de Categoriën: klik het overzicht open en kies een van de categoriën en je krijgt een overzicht van allerlei artikelen die passen in deze categorie.
  3. via het Archief op maand: klik het overzicht open klik op een jaar en maand (gaat terug tot 2009).

Zoeken

En uiteraard kun je op ieder woord door de hele website heen zoeken door een zoekwoord in te tikken rechts bovenin op iedere webpagina.

Wil je hier meer van? Schrijf je in voor de Online Workshop Personal Lean. In een dagdeel is je e-mail in control, je agenda in balans en heb je in ieder weekend vakantie. Meer info vind je hier

Beoordeel deze tip:

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren 651 beoordelingen
Laden...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *