Je vindt hier een aantal zaken die direct toepasbare productiviteit opleveren. Zoals de VOP-test (drie minuten) die je inzicht geeft in jouw persoonlijke werkstijl; het e-book ‘Leidinggeven aan team op afstand’ en de eerste twee delen van het Handboek Personal Lean bomvol praktische tips over e-mail (Inbox Zero) en agenda (Agenda in Balans) inclusief dag en weekplanning).

De deal is simpel. We ruilen deze free stuff voor een e-mailadres. Jij ontvangt van mij vanaf dat moment nieuwe blogposts van Ad’s Blog direct in je Postvak In zodat je kunt zien waar ik nog meer over schrijf en of dat relevant of interessant voor jou, je team en je organisatie is (en af en toe nieuws en updates). Het staat je uiteraard helemaal vrij om je direct weer af te melden (dat kan in iedere email die je van mij ontvangt).

Wil je ze allebei? Dat kan uiteraard ook. Start dan met de VOP-test je krijgt dan Inbox Zero + Agenda in Balans (de pdf van de twee eerste delen van het Handboek Personal Lean) vanzelf.

VOP-test (leuk, zinnig en in 3 minuten)

Wat is jouw persoonlijke werkstijl? Ben je een Visionair, een Operator, een Processor of misschien wel een Synergist. Maak de 12 vragen (kost je drie minuten) en je weet wat je stijl is. Je krijgt een uitgebreide beschrijving in je Postvak In én de eerste twee delen van het Handboek.

Naar de VOP-test

E-book ‘Leidinggeven aan een team op afstand’

De 10 onderwerpen die bepalen of het gaat werken op rij in dit e-book.

Lees meer en download

Inbox Zero + Agenda in Balans

Wil je een hele berg direct toepasbare productiviteitstips in vrolijke klare taal dan is dit je ding. Je kunt hier de eerste twee delen in Pdf vorm downloaden. Het eerste deel gaat over e-mailbeheer (Inbox Zero), het tweede over agenda en weekplanning (Agenda in balans).

Download de eerste 2 delen

Gelukt! Je krijgt gelijk de eerste twee hoofdstukken van het handboek toegestuurd.

Zoek je iets anders?

Mocht er niets van je gading tussen zitten, grasduin dan eens door Ad’s Blog met meer dan 500 blogposts (in 10 jaar geschreven) over persoonlijke effectiviteit, timemanagement, ambacht, lean office en nog veel meer. Een zoekwoord rechtsboven in de browser in het zoekveld (waar je ziet staan ‘Zoeken naar …’ ) tovert ongetwijfeld een hele reeks artikelen tevoorschijn waar je je voordeel mee kunt doen.

Wil je contact met een vraag. Ga dan naar hier.